Revista de taxe si Impozite

In atentia dnei/dlui Abonat , inscris la data de

Bucuresti, 29.4.14 13:26

Privacy policy

Raporteaza abuz

Versiune html

Trimite unui prieten

Revista de taxe si Impozite

Regula noua, probleme noi, solutii legale

“Taxarea inversa – 79 de studii de caz explicate de specialisti”

Taxarea Inversa creeaza deja probleme!

Va prezentam 79 de solutii (la cele mai importante probleme) oferite de specialistiVa prezentam 79 de solutii (la cele mai importante probleme) oferite de specialisti

www.taxareinversa.fisc.ro/?cs=396808...citeste detalii aici >>

Problema:
“Un cabinet de avocatura emita o factura de prestare servicii juridice pe teritoriul Romaniei catre o societate din UE (Cipru) platitoare de TVA. Factura este purtatoare de TVA sau nu?”

...detalii aici >>

Problema:
“Am cerut o rambursare de TVA si in urma unui control s-a constatat ca am facturat cu TVA unui client care era neplatitor de TVA, aplicand taxarea inversa. Suma respectiva ne-a fost refuzata la rambursare si am facut rectificativa la declaratia 390 pentru perioada respective. Cum inregistrez in contabilitate aceasta operatiune?”

...detalii aici >>

Problema:
“Persoana juridical romana achizitioneaza materiale de constructii din UE si le aduce in Romania. Le vinde apoi unei persoane juridice din Austria, ce le utilizeaza pe un santier din Romania. Cum va face factura catre societatea din Austria, cu TVA sau fara TVA (taxare inversa)?”

...detalii aici >>

Problema:
“Cum se deduce TVA la achizitionarea unui utilaj second hand prin credit auto?”

...detalii aici >>

Problema:
“Un SRL inregistrat in scopuri de TVA in Romania achizitioneaza articole de imbracaminte din Anglia direct din magazin retail, pentru care primeste bon de casa fara
factura. Pentru a fi introdusa la vanzare in Romania ce documente se intocmesc? TVA se poate recupera? Marfa fiind adusa cu transport propriu, cum se face dovada?”

...detalii aici >>


Foarte important!

Conditia obligatorie pentru aplicarea taxarii inverse este ca atat furnizorul, cat si beneficiarul sa fie inregistrati in scopuri de TVA, conform art. 153 din Codul Fiscal.

www.taxareinversa.fisc.ro/?cs=396808Pe facturile emise pentru livrarile de bunuri/prestarile de servicii pentru care se aplica masurile de simplificare, furnizorii/prestatorii nu vor inscrie taxa colectata aferenta.

Beneficiarii vor determina taxa aferenta, care se va evidentia in decontul de TVA atat ca taxa colectata, cat si ca taxa deductibila. Beneficiarii au drept de deducere a taxei in limitele si in conditiile stabilite la art. 145 – 147 indice 1 din CF. (...citeste aici >>)

Sunt probleme de care v-ati lovit si dvs.

Sau, chiar daca nu v-ati lovit inca de ele, veti realiza rapid ca e vorba de probleme foarte interesante, ale caror solutii TREBUIE sa le cunoasteti.

Mai ales ca aceste solutii costa doar 1,5 lei/bucata!
Pretul CD-ului cu cele 79 de studii de caz este de 118 lei, fara TVA, adica doar 1,5 lei/solutie!

De ce sa riscati sa va intalniti cu o situatie sensibila si sa va luptati cu ea de la zero, cand puteti avea din start solutia? Pentru numai 1,5 lei?

Comandati chiar acum CD "Taxare inversa – 79 de studii de caz explicate de specialisti" Pretul special de lansare de numai 118 lei + TVA este valabil pana la 15 aprilie.

...click aici pentru Formularul de Comanda >>

Nota: veti primi lucrarea prin Curier Rapid la adresa indicata. Livrarea este Gratuita.

Speram ca eliminam astfel toate problemele intampinate de Taxarea Inversa si aplicarea ei

 


La ce sa fim atenti ca sa stabilim corect platile anticipate de impozit

 

 

Trimiteti si prietenilor dvstra articolele care v-au placut:

   yahoo messenger   email        facebook  twitter  linkedin
 
 

Puteti urmari toate Revistele de Taxe si Impozite pe:

   flux rss   arhiva newslettere
 
 

Dezabonare de la Revista de Taxe si Impozite, click aici:

  Dezabonare Automata